PROJEKTEKSEMPLER

PROJEKTEKSEMPLER

Her er en ​lille samling projekteksempler fra både nogle af de konsulenter, som vi har tilknyttet dette projekt og fra andre steder i verden. Vi håber, det kan give ideer til fx projekter, fagligt indhold, at skabe dybere læring og sætte rammerne for engagerende læringsoplevelser med tydelig læringseffekt for eleverne.

 

Vi videreudbygger løbende denne side. Er der projekteksempler, du savner, så skriv til os. Så skal vi gøre vores bedste for at finde dem og lægge dem op. 

Projekteksemplerne dækker mange forskellige længder og omfang på projekter, ligesom de også viser forskellige aldersgruppers arbejde.

langhøjskolen.png
Søren Peter Dalby Andersens 4.B. projekt
Skærmbillede 2018-12-20 kl. 10.50.22.png
Skærmbillede 2018-12-20 kl. 10.50.06.png
patricia projekter.png
sp solsikker.png
Søren Peter Dalby Andersen - 0.-1. klassesalder
pedagogy art christoffer og hamayun.png
Eksempel 4.-6. klasse
HTeX projekter.png
hth.png
Skærmbillede 2018-10-11 kl. 10.51.29.png
Ian innovationslinjen.png
Eksempler fra udskoling
Skærmbillede 2018-10-12 kl. 10.40.29.png

 

 

 

 

Dette website er udviklet af Autens for at dele ressourcer som led i Høje Taastrup Kommunes projekt ”Fremtidens skole”. Projektet muliggøres af støtte fra A.P. Møller & Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formål. 

 

Autens's rolle er at støtte kommunens 700 lærerne og pædagoger i at udbygge deres værktøjskasse og kompetencer til at arbejde med innovative, autentiske læringsforløb som væsentlig praksisform. Det er websitets fokus.

Websitet er udviklet af Autens. Alle rettigheder tilhører Autens.

www.autens.dk.

 Autens, Algade 34, 1. th., 4000 Roskilde

 

Mannaz og Københavns Professionshøjskole arbejder sideløbende med kompetenceudvikling for teamkoordinatorer, faglige vejledere og skoleledelserne.