top of page

Teamstøtte:

Træk på Autens's projekterfarne lærerkorps

- de elsker det!

Innovative, autentiske læringsforløb er en praksisform, som man gradvist kan kaste sig ud i at træne, blive rigtig god til og måske med tiden gøre til en væsentlig del af en skoles hverdag. 

Her på siden finder I et udpluk af vores korps af praktikere, som har stor erfaring med det og er til rådighed for skolernes teams som led i Fremtidens Skole. Måske I kan bruge et godt tip, konkrete ideer, inspiration fra andre skoler, træning i metoder, det gode projektspørgsmål, feed-back, praksisstøtte, samarbejde med omverdenen, særlige elevgrupper eller noget helt andet. 

Ring eller skriv til Lene Jensby Lange eller Peter Frederiksen for at lave aftaler om besøg, sparring over nettet, mail eller hvad I nu har brug for. Vi kommer enten selv eller matcher jer med den rette person. 

Kontakt: 

Peter - peter@autens.dk eller telefon 2347 3979.

Lene - lene@autens.dk eller telefon 2070 5230 

201030, konsulentkatalog.jpg
Dias03.jpg

Vi har lagt stor vægt på at en væsentlig del af vore konsulenter er lærere, der selv arbejder eller har arbejdet med innovative projektforløb i praksis. De har stået i præcis samme situation som jer og fundet nogle gode veje, som de nu er klar til at dele ud af. Hen ad vejen håber vi meget at nogle af jer måske også har lyst at indgå i vores konsulentkatalog og støtte andre kolleger på vejen. 

 

Nogle af vore konsulenter kommer fra High Tech High eller tilsvarende steder. De hjælper rigtig gerne via skype, mail eller på anden vis. Vi vil af og til invitere nogle af dem herover, hvis flere af jer ytrer ønske om det og vi kan koble det med nogle heldagsforløb. 

Hvis I har ønske om en bestemt konsulent, er det en god ide at være ude i god tid.

Oversigt over praksiskonsulenterne

Dias05
Dias04
201030, konsulentkatalog
Jan
Dias10
Emma
Ida
Hamayun
Suzanne
Marianne
Morten
Dias11
Suna
Lasse
Ove - 181105
Thorbjørn,_181105
Louise
Ben Owens
Dias21
Dias18
Dias20
Dias19
Dias23
Dias24
Slide29
bottom of page