Teamstøtte:

Træk på Autens's projekterfarne lærerkorps

- de elsker det!

Innovative, autentiske læringsforløb er en praksisform, som man gradvist kan kaste sig ud i at træne, blive rigtig god til og måske med tiden gøre til en væsentlig del af en skoles hverdag. 

Her på siden finder I et udpluk af vores korps af praktikere, som har stor erfaring med det og er til rådighed for skolernes teams som led i Fremtidens Skole. Måske I kan bruge et godt tip, konkrete ideer, inspiration fra andre skoler, træning i metoder, det gode projektspørgsmål, feed-back, praksisstøtte, samarbejde med omverdenen, særlige elevgrupper eller noget helt andet. 

Ring eller skriv til Lise Lotte Dagger for at lave aftaler om besøg, sparring over nettet, mail eller hvad I nu har brug for. Lise Lotte kommer enten selv eller matcher jer med den rette person. 

 

Kontakt: Lise Lotte - liselotte@autens.dk eller telefon 2650 6270.

Hver skole råder over et antal konsulenttimer til teamstøtte hvert skoleår, som vi i samarbejde med en kontaktperson på hver skole holder styr på månedligt. Timetallet er fastsat efter skolens størrelse og antal teams - og vi sender gode folk jeres vej, så længe der er timer til det.

201030, konsulentkatalog.jpg

Vi har lagt stor vægt på at en væsentlig del af vore konsulenter er lærere, der selv arbejder eller har arbejdet med innovative projektforløb i praksis. De har stået i præcis samme situation som jer og fundet nogle gode veje, som de nu er klar til at dele ud af. Hen ad vejen håber vi meget at nogle af jer måske også har lyst at indgå i vores konsulentkatalog og støtte andre kolleger på vejen. 

 

Nogle af vore konsulenter kommer fra High Tech High eller tilsvarende steder. De hjælper rigtig gerne via skype, mail eller på anden vis. Vi vil af og til invitere nogle af dem herover, hvis flere af jer ytrer ønske om det og vi kan koble det med nogle heldagsforløb. Vi har allerede haft tre af dem herovre i august til opstarten i uge 32, nemlig Rachel, Dave og Clare.

Enkelte af vore konsulenter skal man være ude i god tid for og andre har vi mulighed for at sætte i spil med kort varsel. 

Oversigt over praksiskonsulenterne

Dias05

Dias04

201030, konsulentkatalog

Jan

Dias10

Emma

Ida

Hamayun

Suzanne

Marianne

Morten

Dias11

Suna

Lasse

Ove - 181105

Thorbjørn,_181105

Louise

Ben Owens

Dias21

Dias18

Dias20

Dias19

Dias23

Dias24

Slide29

 

 

 

 

Dette website er udviklet af Autens for at dele ressourcer som led i Høje Taastrup Kommunes projekt ”Fremtidens skole”. Projektet muliggøres af støtte fra A.P. Møller & Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formål. 

 

Autens's rolle er at støtte kommunens 700 lærerne og pædagoger i at udbygge deres værktøjskasse og kompetencer til at arbejde med innovative, autentiske læringsforløb som væsentlig praksisform. Det er websitets fokus.

Websitet er udviklet af Autens. Alle rettigheder tilhører Autens.

www.autens.dk.

 Autens, Algade 34, 1. th., 4000 Roskilde

 

Mannaz og Københavns Professionshøjskole arbejder sideløbende med kompetenceudvikling for teamkoordinatorer, faglige vejledere og skoleledelserne.