LINKS TIL PROJEKTLEDERNE

Denne mappe og undermapper deles mellem forvaltning, skoleledere og leverandører. Alle kan skrive og beslutte hvilken status de nye inviterede skal have - enten redigere eller kun læse.

Link til Dropbox, hvor vi har en fælles mappe. Her er der dokumenter som f.eks. referater fra møderne, inspirationstekster m.fl. 

Skoler har alle i forvaltningen + alle leverandører adgang lige nu.
Den enkelte skole har adgang til sin egen mappe via skolelederen. Skolelederen får besked på, at han kan tildele rettigheder til andre. Af etiske årsager foreslår jeg, at vi venter med at dele mellem skoler indbyrdes til det har været drøftet. eller at de selv tager initiativet.

Denne mappe er til deling af materialer af relevans for alle vejledere. Leverandører, forvaltning og skoleledere kan lige nu redigere og læse. På den måde kan skoleledere tilføje vejledere og tildele dem rettigheder til at redigere eller læse.
Når Mette Sørensen har indsamlet mailadresser på teamfacilitatorer og vejledere vil Mannaz gerne lave tildelingen - de skal blot høre fra skolelederne hvilke rettigheder, der skal tildeles. 

Link til vores fælles google drev, hvor vi kan uploade, kommentere og redigere i egne og fælles dokumenter - også samtidigt. 

Denne mappe er til deling af materialer af relevans for alle teamfacilitatorer. Leverandører, forvaltning og skoleledere kan lige nu redigere og læse. På den måde kan skoleledere tilføje teamfacilitatorer og tildele dem rettigheder til at redigere eller læse.
Når Mette Sørensen har indsamlet mailadresser på teamfacilitatorer og vejledere vil Mannaz gerne lave tildelingen - de skal blot høre fra skolelederne hvilke rettigheder, der skal tildeles. 

 

 

 

 

Dette website er udviklet af Autens for at dele ressourcer som led i Høje Taastrup Kommunes projekt ”Fremtidens skole”. Projektet muliggøres af støtte fra A.P. Møller & Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formål. 

 

Autens's rolle er at støtte kommunens 700 lærerne og pædagoger i at udbygge deres værktøjskasse og kompetencer til at arbejde med innovative, autentiske læringsforløb som væsentlig praksisform. Det er websitets fokus.

Websitet er udviklet af Autens. Alle rettigheder tilhører Autens.

www.autens.dk.

 Autens, Algade 34, 1. th., 4000 Roskilde

 

Mannaz og Københavns Professionshøjskole arbejder sideløbende med kompetenceudvikling for teamkoordinatorer, faglige vejledere og skoleledelserne.